реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Сіверські гриби та ягоди контрабандою не поїхали

Масштабну схему незаконного експорту понад 17 тонн грибів та ягід невідомого походження від фіктивного суб’єкта господарської діяльності розкрили співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Чернігівській області спільно із прокуратурою області.

Про це "Сіверщину" повідомили у прес-службі ДФС в Чернігівській області.

У рамках проведення операції «Рубіж-2017» та розслідування кримінального провадження за ч.1 ст.205 КК України встановлено, що група осіб скуповувала у населення Чернігівщини гриби та ягоди за готівку без відображення в бухгалтерському та податковому обліках. У подальшому, від імені фіктивних суб’єктів господарської діяльності, у зоні діяльності Чернігівської митниці ДФС здійснювали митне оформлення вантажів, а саме ягід та грибів, на вивезення до Литви.

Під час обшуків співробітники податкової міліції вилучили понад 17 тонн ягід та грибів, 60 з половиною тисяч гривень готівки, транспортний засіб, 16 банківських карток, 11 печаток, бухгалтерські та фінансово-господарські документи, комп’ютерну техніку та незареєстрований пристрій для відстрілу куль травматичної дії.

Загальна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей склала понад 2 з половиною мільйони гривень.

Розслідування кримінального провадження триває.



Теги:Контрабанда, ДФС у Чернігівській області


Читайте також



Коментарі (0)
avatar