реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Шкільний футзал фінішував

На базі фізкультурно-оздоровчого комплексу Чернігівського національного технологічного університету відбулися фінальні змагання обласного етапу Всеукраїнських змагань з футболу «Шкільна футзальна ліга» серед учнів загальноосвітніх шкіл області 2005 – 2006 років народження.

У змаганнях взяли участь учні ЗОШ № 12 м. Чернігова, Бобровицької гімназії, Корюківської ЗОШ № 1, Холминської загальноосвітньої школи Корюківського району, ЗОШ № 9 з Ніжина та Бахмацької ЗОШ № 5.

Спочатку команди зіграли у двох групах: група «А» - Чернігів, Корюківка, Ніжин, група «Б» - Бобровиця, Бахмач, Холми.

У грі за перше місце зустрілися переможці групового раунду команди Корюківки та Бобровиці. Запекла та цікава боротьба розгорнулася на футбольному майданчику: кожна з команд докладала максимум зусиль, аби вибороти перемогу. В результаті переможцем обласного етапу з 4 переможними голами стала команда Бобровицької гімназії, яка і буде представляти Чернігівщину на Всеукраїнських змаганнях «Шкільної футзальної ліги».

Голова Чернігівської обласної федерації футболу Геннадій Прокопович вручив переможцям завойований Кубок та обом командам, які вели боротьбу за перемогу у фіналі, солодкі подарунки.

Бажаємо юним бобровиччанам перемоги у Всеукраїнському етапі змагань з футболу «Шкільної футзальної ліги».

Чернігівська обласна федерація футболу



Теги:Чернігівська федерація футболу, Бобровиця, Футзал


Читайте також



Коментарі (0)
avatar