реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Щоденник Літа: спогади

Зараз, напевно, мало хто веде справжні паперові, рукописні щоденники. Та й, мабуть, і не потрібно. Наші соцмережі стали нашими щоденниками. Ми тут пишемо - хто часто, хто вряди-годи. А чемні Фейбук і Гугл пропонують нам щороку переглянути спогади попередніх років. І чим далі, тим болючіше це робити.

Ось спогад за 2018... Ми знімаємо один з промороликів проєту : "Підтримуй чернігівське". Було дуже непросто. Але так яскраво і цікаво. Це епізод в кондитерській "Акцент". Вони неймовірно талановиті. Але кондитерська закрилася....

А це 2019 ... Дорога на зйомку на фабриці пластівців "Добродія". Теж цікавезна робота була. Ще й за участі Євгена Клопотенка. Але ще тоді вразило, що власники бізнесу - релоканти. Вони 9 років тому перевезли свій бізнес зі Сходу України в Михайло-Коцюбинське Але в 2022 році війна наздогнала їх і тут.

2020 - ковідний рік. Але ми не сумуєм, намагаємося кудись їздити.

2021 - рік перед повномасштабним вторгненням. Через трагічні події ми не змогли поїхати на море Але побували на кількох водоймах і були щасливі. На фото Київське море. Прекрасне. А у березні 2022 воно було диму від пожежі у Вишгороді.

І 2022 - брожу двором і всюди знаходжу сліди страшних обстрілів. Ось це на фото Ворота з отвором від уламка.
2023 - непоганий вийшов день.

Цікаво було прочитати в Щоденнику , який вела в юності, що було в ці дні в попередні роки.

Ірина ЛОМОНОС



Теги:щоденники війни, Ірина Ломонос, літо


Читайте також



Коментарі (0)
avatar