реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

...Щоб остаточно насміхатися з нашої трагедії!

Сіньйор-голодомор нарешті віднайшов можливість продемонструвати своє справжнє цинічне нутро і показав, що в носі мав нашу національну пам‘ять.

Популісти захлинаються в оваціях та на все горло репетують неНаЧасі.

Військові здебільшого мовчать, бо їм щохвилини прилітає від ворога в окопи і вони більше думають не про смерть пращурів, а життя,- власне і майбутніх поколінь. А ще думають про те, як ці життя зберегти і якомога швидше припинити щоденні похорони побратимів. Можливо, ще хтось з них наївно думає, що півмільярда, зняті з добудови меморіалу Голодомору, наблизять нашу перемогу.

Насправді, вихолощення та знецінення пам‘яті про найбільшу трагедію нації 20 століття вбиває українців так само, як і кулі, бомби та ракети московитів. Ці гроші, радше, наблизять чиновників-слуг народу до іспанських віл, лакшері автівок, розкішних яхт та Мальдівських островів - доведено десятками корупційних кейсів, які вже були викриті під час повномасштабної війни.

Хто не пам’ятає минулого, той не має майбутнього. І немає сенсу боротися за таке майбутнє, в якому українці не матимуть власної ідентичності, пам’яті та справжньої національної ідеї. Саме тому Ізраїль так ревно оберігає і множить всі спогади про Голокост. Але ж там у владі, та що там, владі, на свободі, на відміну від нас, важко уявити людину, яка б коли-небудь дозволяла собі жартувати про трагедію народу.

А в нас ці стендапери - найголовніші і за парламент з Конституцією, і за уряд, і за весь український народ. НеНаЧасі Зеленському Голодомор, тому грошей на музей не буде. Бо йому з цього весело. А щоб вже остаточно всі реготали на цю тему, як колись це робив він, або просто закрили писки - треба очільницею музею зробити огрядну пані, єдиним науковим досягненням якої в історії є хіба що наукові дослідження про гендерні питання.

Ігор МІРОШНИЧЕНКО



Теги:команда ЗЕ, Ігор Мірошниченко, Україна - Ізраїль, Голодомор


Читайте також



Коментарі (0)
avatar