реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Сесія Чернігівської міськради не може розпочатися через бойкот

Перша сесія новообраної Чернігівської міської ради не може почати свою роботу. На її засідання прийшли тільки 17 депутатів з 41.

Засідання сесії повністю проігнорували депутати від "Опозиційного блоку", "Нашого краю", Радикальної партії Ляшка та "Батьківщини". Цікавий конгломерат...

Не допомогла і поява на сесії священиків московського та київського патріархатів.

В той же час Верховна Рада України також внесла свою лепту у блокування роботи чернігівської сесії - народного депутата Владислава Атрошенка досі не позбавили мандата нардепа, незважаючи на подану ним ще 17 листопада заяву.



Теги:Владислав Атрошенко, Батьківщина, Опоблок, Наш край, РПЛ, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Не думаю, что это байкот! Реально нечего там делать, Атрошенко нардэп! А кто голова? Почему ВР сам Атрошенко не штурмует так саазать? Почему обвиняет тех кого сам постовил в рамки "выбирай" или так или никак? Так что не саботируют и не прогуливают, они просто ждут легетимности и нового иэра!!! С кем сэссия и что можно на ней решать сейчас?????? Вот то то же! Спешат те, кто поставил Атрошенко в рамки - дай нам должностьи пр. Хонич пусаай не волнуется:)))....и не спешит, то же самое и Андрейченко:))) возглавите вы свои комитеты, только сами думайте о хорошем, а не о земельке! Вот и есть те, кто спешит себя пристроить ,а не начать работу для горожан!!!!! Не делайте ошибок друзья!
avatar