реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Розслідування щодо вбивці - "чаклуна" завершено

Досудове розслідування щодо двох жителів Чернігівської області за фактом умисного вбивства подружжя з Києва завершено.

Це жорстоке вбивство вчинене з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб.

Про це повідомляє сектор комунікації головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

15 червня до поліції Києва надійшла заява про зникнення подружньої пари. Правоохоронці одразу почали пошуки молодих людей і з’ясували, що востаннє вони виходили на зв’язок з території Чернігівської області.
Поліцейські Чернігівщини знайшли подружжя 21 червня в одному населених пунктів Борзнянського району Чернігівської області. Точніше, знайдені були їхні тіла.

Жертви були закопані на території стихійного сміттєзвалища. Жінці та чоловіку було нанесено кілька ножових ран, від чого вони одразу померли.

У рамках оперативно-розшукових заходів правоохоронці затримали підозрюваних. Ними виявилися місцева «знахарка» та її товариш, який також практикує чаклунство.

Втративши віру в традиційну медицину, подружжя спокусилося на обіцянку самозваних «цілителів» повернути їм здоров’я. Прикриваючись благими намірами, шарлатани позбавили життя молоду пару, після чого обікрали їх квартиру в Києві.

Органом досудового розслідування дії обвинуваченого кваліфіковано як умисне вбивство двох осіб з корисливих мотивів, вчинене за попередньою змовою групою осіб (п.п. 1, 6, 12 ч. 2 статті 115 Кримінального кодексу України) та напад (розбій) з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством та проникненням у житло (ч. 4 статті 187 Кримінального кодексу України), обвинуваченої – пособництво в умисному вбивстві двох осіб з корисливих мотивів, вчинене за попередньою змовою групою осіб (ч. 5 статті 27, п.п. 1, 6, 12 ч. 2 статті 115 Кримінального кодексу України) та розбої (ч. 4 статті 187 Кримінального кодексу України).

Обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.



Теги:цілителі, ГУ НП в Чернігівській області, Чаклуни


Читайте також



Коментарі (0)
avatar