реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Розпишу вам 19-е...

А хочете я вам розпишу, як все буде 19 числа? За задумом штабу Зе?

Значить, так, о 16.00 Порох прибуде на Олімпійський, де частина стадіону буде волати "Де відрубані руки?" і ще купу мемів з арсеналу корисних ідіотіків. Те що буде намагатись донести ПП до аудиторії - нах нікому не потрібне. Всі чекають інтригу - приїде Зеля чи ні. Не приїде. Поки що. ПП сходить поселфітись, щось там поговорить з натовпом, намагатиметься відповідати на всоте повторені тупі і маніпуляційні питання... Але вся увага буде прикована до входу на стадіон, звідки до 18.00 ніхто так і не вийде.

ПП о 18.05 відчалить до студії Нацмовника. Де і з"явится рівно о 19. В цю ж секунду на стадіоні як чорт з табакери вискочить Зе. Стадіон почне волати і вітати. Круг почьота, здоровки з плєбсом - все це відволіче від початку самодебатів на Суспільному.

Порох почне в студії розмовляти сам з собою, але вся країна дивитиметься на сцену, де в цей час даватиме бенефіс по завченому тексту Зе. Буде давити на меми, маніпулювати простими істинами, виступить в ролі капітанОчевидність. Стадіон волатиме. Потім Зе зачитає з бумажки список запитань, які ніби то накидали прихильники в соцмережах. Насправді, він буде складений російськими технологами і буде йти по наростаючій. В кінці найбільш безглузді і провокативні. Після кожного питання він буде багатозначно показувати на пусте місце і сміятись, що Президент не пришов відповісти - бо сказати нічого.

Тим часом у студії у ПП будуть задавати нерви і десь о 20-й він закінчить виступ, та спробує встигнути на стадіон, де прямо зараз залишки його рейтингу вганяють в плінтус. І от, за 5 хвилин до появи взмиленого ПП на стадіоні, Зе урочисто розкланяєтьсмя, викине пачку запитань прямо на сцену, і зі словами "Думай-те!" забереться нафіг у своє обійстя.

Коли вже ПП вискочить на сцену, прихильники Зе вже будуть активно ломитись до виходу і туалетів, по дорозі перегавкуючись з порохоботами і створюючи фоновий кагал, на фоні котрого спроби ПП щось сказаи в мікрофон будуть марними. Занавєс, фєніта. В цей момент в ФБ з"являється чергове відео, котре відверто стібеться з ПП, а в ютубі запускаєтсья "нове" розслідування Бігуса з блекджеком і шлюхами, а, може й педофілією. Натупає день тиші і пакування валіз реалістами.

Десь за лаштунками тихо плаче політтехнолог Мєдвєдєв. Виборча кампанія ПП мала стати вінцем його кар"єри, але не так воно вийшло, як гадалось.

Олександр БРОНЗОВ



Теги:Олександр Мєдвєдєв, Олімпійський, другий тур, дебати, Олександр Бронзов


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
"Натупає день тиші і пакування валіз реалістами" - влучно сказано, тільки дещо з запізненням. Справжні реалісти спакували валізи найпізніше 3 роки тому, коли зайвий раз переконалися (я в тому числі), що не даремно НЕ голосували за ПП. Проте, напевно, жоден з нас не очікував, що Україна повстане перед вибором між жидом-рейдером, котрий разом з блоком свого імені доведе Україну до найгыршого в Європі зубожыння ("бо головне, що він не москаль"), та між антимайданівським реваншем, що призведе до повернення гандонів з регіонів ("бо головне, що не Порох").
Ці вибори поки що для мене особисто є найстрашнішими за всю історію України. Я не пам'ятаю, що б люди один одному на голову вили стільки ненависті і словникового гавна.
avatar