реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Регіонали домоглися відміни рішення ТВК по перерахунку голосів. Оновлено

Чернігівський окружний адміністративний суд скасував рішення Чернігівської міської територіальної виборчої комісії про перерахунок недійсних виборчих бюлетенів районними у місті Чернігові виборчими комісіями. Це рішення не набрало законної сили і протягом 2 днів може бути оскаржено в Київському апеляційному адміністративному суді.

Нагадаємо, вчора, в зв’язку зі зверненням до комісії одного з суб’єктів виборчого процесу – Радикальної партії, Чернігівська міська територіальна виборча комісія ухвалила рішення про перерахунок бюлетенів,які були визнані недійсними на всіх дільницях Новозаводського та Деснянського районів міста Чернігова.

Міський голова Чернігова Олександр Соколов та заступник голови обласної ради Валентин Мельничук провели прес- конференцію про зрив виборчого процесу.

Перерахування голосів могло призвести до того, що "Опозиційний блок" не потрапив би до міської ради. Ось чому запереживали регіонали з "Нашого краю".

Незважаючи на те, що рішення не набрало законної сили, під шаленим незаконним тиском команди Соколова і К на членів ТВК міська виборча комісія прийняла вночі з 31 жовтня на 1 листопада від районних виборчих комісій протоколи про підсумки голосування по виборах депутатів Чернігівської міської ради без перерахування недійсних бюлетенів.
І це при тому, що при перерахунку 8 виборчих дільниць Деснянською ТВК, яке було зірване регіоналами, було виявлено 2 дійсних бюлетеня у недійсних та інші невідповідності протоколам ДВК про підрахунок голосів.
Однак Деснянська ТВК, всупереч закону і здоровому ґлузду, під тиском регіоналів відмовилась складати уточнені протоколи.


На фото представник команди "Нашого краю" спонукає голову і члена Деснянської ТВК писати заяву про складання повноважень, щоб зірвати перерахунок недійсних бюлетенів.






Теги:Валентин Мельничук, Опоблок, Олександр Соколов, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Деснянська ТВК діє згідно рішення суду. На фото представник КВУ (тиснути ні як не міг).
avatar
2
Галимый фейк!!! Кто был в Деснянской ТВК? Всё не так! Козлы!
avatar
3
Тут йде мова не тільки про події в Деснянській ТВК. але й міській.
Тож, не вводьте громада в оману, аноніме.
avatar