реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Кума Соколова покарали на 19,5 тисячі гривень

Ревізією КП «Чернігівводоканал», проведеною за період 2013-2015 років органами Держфінінспекції в області, встановлено фінансові порушення, пов'язані, серед іншого, із нарахуванням та виплатою доплат колишньому керівництву підприємства та іншим працівникам, списанням матеріальних цінностей тощо.

Зокрема, внаслідок неналежного виконання відповідальними особами службових обов’язків зайво витрачено кошти підприємства на загальну суму майже 100 тис грн.

Враховуючи виявлені порушення, прокуратура області звернулася до суду з позовом про стягнення з винної особи, яка на той час працювала у складі керівництва КП «Чернігівводоканал», середньомісячного заробітку в розмірі 19 521 грн. Про це повідомила прес- служба прокуратури.

Рішенням Деснянського районного суду м. Чернігова від 18.01.2017 позов прокурора задоволено та стягнуто на користь КП «Чернігівводоканал» зазначену суму коштів.

Довідково: згідно із ст. 133 Кодексу законів про працю України, керівники підприємств та їх заступники несуть обмежену матеріальну відповідальність у розмірі заподіяної з їх вини шкоди, але не більше свого середньомісячного заробітку, якщо таку шкоду завдано зайвими грошовими виплатами працівникам, неправильною постановкою обліку і зберігання матеріальних, грошових чи інших цінностей.

Керівником "Чернігіводоканалу" за часів Олександра Соколова був його кум - Олександр Шкінь. Партія пост- регіоналів частково фінансувалася завдяки бюджетним коштам "Чернігівводоканалу".



Теги:Олександр Соколов, Чернігівська міська рада, Чернігіводоканал


Читайте також



Коментарі (0)
avatar