реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Пскапскіє. Хто вони Соколову і хто вони нам?

Cьогодні на засідання Київради одним із питань було внесено тему розірвання угод про «побратимські відносини» Києва з російськими містами. Про це заявив сам столичний голова Віталій Кличко ще напередодні.

Київрада, зауважив він, розгляне питання щодо колись укладених Київською адміністрацією міжнародних договорів про співробітництво та побратимство з російськими містами, хоча з 2013 року співпраця Києва з містами-побратимами Російської Федерації фактично припинена…

Зовсім не так є в Чернігові.

Принаймні допоки Чернігівською міською радою керував сумновідомий комсомольський діяч з минулого і запеклий прихильних руской патріотіческой пєсні в реальному часі Олександр Соколов, то він навіть уже в постмайдановий період раболєпно вітав «братський народ города Пскова» від братів з Чернігова. Хоча робите те його ніхто не уповноважував.

Тобто за мерства Соколова розривати зв'язки з ворогом Чернігівська міська рада й не збиралася.
Напевно, вичікувала…

Мутна доба добродія Соколова, маємо надію, назавжди минула у славному Чернігові. Але, боюсь, «дєло» його «підривного інтернаціоналізму» через, так би мовити, побратимство міст, ще тліє і може в будь-який час розгорітись сєпаро-комуністичним полум’ям.

Через те новому міському голові Чернігова пану Атрошенку варто було б, напевно, перейняти мудрий досвід столичного міського голови. І висмикнути із корінням, висмикнути з офіційних паперів всю оту фальшиву декларацію дружби між нами, українцями, та агресором, на руках якого кров наших людей.

Аркадій ПАПІРУСОВ для «ХД»Хвиля Десни



Теги:Владислав Атрошенко, Псков, міста- побратими, Олександр Соколов, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar