реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Прокурори- коригувальники

В Одесі судитимуть екс-окружного прокурора Миколаєва Геннадія Германа за державну зраду, коригував ракетний удар по казармах у Миколаєві ще у березні 2022 року, сотні загиблих.

Головний юрист в Одесі Підрахуй-ківалов...

Призначала його на посаду окружного прокурора Миколаєва, нинішня послиця в Швейцарії Венєдіктова, 200% своя для ЗЕленського , а от чия він людина це питання...

До призначення 18 березня 2021 року на посаду керівника Миколаївської окружної прокуратури працював прокурором Офісу генерального прокурора.

Герман народився 1979 року на Харківщині. Вищу освіту здобув у Національній юридичній академії імені Ярослава Мудрого. Розпочав свою трудову діяльність в органах прокуратури у 2003 році. Працював на різних посадах у органах прокуратури Полтавської та Харківської областей.

А оці п’ятеро обласних прокурорів, Запорізької, Кіровоградської, Полтавської, Сумської та Чернігівської обласних прокуратур. яких звільнили наприкінці січня, теж щось коригували?

Де пропав лєйтєнант Баканов?

Надумана 100% своїми ЗЕпрокурорами кримінальна справа по генералу Марченко(бронежелети), герою оборони Миколаїва досі не закрита.

Зіновій БІБРЕЦЬКИЙ



Теги:Зіновій Гузар, зрадники, російсько - українська війна, Генеральна прокуратура


Читайте також



Коментарі (0)
avatar