реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Прикордонний район поминав Небесну сотню в українській церкві

Минуло сорок днів від 20-го лютого з моменту загибелі основної кількості людей на Майдані. За весь час сутичок загинуло за офіційними даними 103 людини, більше тисячі людей шпиталізовано з травмами, зниклими безвісті досі вважаються 155 людей.

Саме 20-го лютого відбувся переломний момент у трьохмісячному протистоянні між злочинною владою Януковича і українцями, які повстали проти цієї гідри. Ні партії і політики, а саме звичайні люди – справжні патріоти і громадяни України змогли перемогти знахабнілу банду, яка не хотіла втрачати повну владу і через це почала вбивати людей.

Заради того, щоб всі ми мали надію на кращу долю для нашої країни, для всіх нас і наших дітей, своє життя віддала Небесна сотня – справжні герої Українського народу. Завдяки їм вся Україна почала розуміти сенс вислову «Слава Україні!». Всі - хто живе далі своїм повсякденним життям, всі ми звичайні громадяни і всі політики – всі постійно мають пам’ятати загиблих людей. І представники влади, яка керує країною зараз і яка буде керувати завтра, також мають пам’ятати трагічне протистояння і не доводити до того, щоб українці вбивали один одного. Бо не одна посада, і ні які маєтки та статки не варті найдорожчого - людського життя.

30 березня в Семенівці в Українській православній церкві Київського патріархату батюшка Максим відслужив панахиду за загиблими під час сутичок на Майдані.

Семенівці, які прийшли до храму пам’янути душі загиблих, подякували батюшці за його громадянську позицію і в знак солідарності та єдності церкви з народом подарували йому державний прапор України.

Павло БОНДАРЕНКО,
депутат Семенівської районної ради



Теги:Чернігівська єпархія, Семенівка, небесна сотня


Читайте також



Коментарі (0)
avatar