реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Водиця студена, бо руки добрі відкрили її...

У день Різдва Пресвятої Богородиці відбулось урочисте відкриття та освячення природного джерела «Приозерне» в Семенівці.

У заході взяли участь голова районної державної адміністрації Сергій Деденко, голова районної ради Василь Малкович, Семенівський міський голова Олександр Бичков, начальник Корюківського міжрайонного управління водного господарства Андрій Прохоренко, представники громадськості, учні Семенівської школи № 3.

Перед обрядом освячення слово взяв начальник експлуатаційної дільниці №3 Корюківського міжрайонного управління водного господарства Микола Сенченко. Він розповів як зародилась ідея відновлення природного джерела, подякував керівництву району і спонсорам за підтримку та всім людям, які безпосередньо брали участь у відновленні джерела, а особливу подяку отримали учні Семенівської загальноосвітньої школи № 3, які працювали над відновленням джерела і взяли над ним шефство.

Голова районної державної адміністрації відмітив, що джерело має давню історію і саме завдяки співпраці небайдужих людей радуватиме як місцевих жителів, так і будь-якого спраглого своєю чистою водою.

Начальник Корюківського міжрайонного управління водного господарства Андрій Прохоренко у своїй промові зазначив, який надзвичайно великий природоохоронний та громадський ефект має робота з упорядкування та відновлення джерел і витоків річок.

Обряд освячення води провів настоятель храму Василія Великого УПЦ Київського патріархату отець Максим.

Після освячення учні міської школи № 3 порадували присутніх концертною програмою.
Будемо сподіватися що ще не один десяток років дане джерело буде дарувати людям джерельну студену воду. Семенівська РДА



Теги:Чернігівська єпархія, джерела, Семенівська РДА, Семенівка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar