реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Олег Тягнибок зустрівся з прилучанами

Олег Тягнибок зустрівся з мешканцями м. Прилуки Чернігівської області. Зустріч відбулася у приміщенні Міського будинку культури. Окрім виступу лідера “Cвободи” прилучани також мали нагоду почути звіт про діяльність обласної “Свободи” та депутатів-свободівців Прилуцьких міської а районної рад.

Зустріч у Прилуцькому Міському будинку культури розпочалася о 17 годині. І попри сильний мороз на вулиці, на зустріч з політиком прийшло чимало прилучан. Лідера націоналістів зустрів переповнений зал.
Ведучий заходу Костянтин Лубенцов розпочав захід, зазначившим його мету – звіт про діяльність обласної, міської та районної організацій та донесення позиції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» щодо парламентських виборів, які відбудуться цієї осені.

Голова Чернігівської обласної організації ВО «Свобода» Андрій Міщенко виступив перед залом зі звітом про діяльність Чернігівської «Свободи». Зокрема він розповів, що за останній рік обласна «Свобода» організувала і провела понад 80 різноманітних акцій. Також чернігівські свободівці взяли участь у десятках Всеукраїнських акцій.
«Бог і Україна. Ідея й чин. Саме на цьому базувалась ідеологічна боротьба Холодноярців, Крутянців, воїнів УПА, шестидесятників, студентів, які голодували на Майдані на початку 90-х. З цими ідеями свободівці йдуть до українців по всій Україні і зокрема на Чернігівщині та Прилуках.

Мільйони українців, які віддадуть голорси за «Свободу» на парламентських виборах, знають, що наша ідеологія базується на принципах соціальної і національної справедливості. Це своєю діяльністю протягом кількох останніх років довела Чернігівська обласна організація ВО «Свобода»», - зазначив очільник Чернігівської обласної «Свободи».«Окремо можна виділити депутатську діяльність свободівців, які мають свою фракцію у Прилуцькій міській і районній радах. Маючи стійку позицію і відстоюючи права і свободи простих українців, депутати-свободівці завоювали свій авторитет серед прилучан. Вони показали, що «Свобода» -партія, яка не мала і не матиме тушок. Усе це розуміють люди, і тому підтримка «Свободи» на окремих дільницях Чернігівщини виросла у 10-30 разів», - повідомив Андрій Міщенко

Далі слово мав лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок: «Цей рік буде визначальним. Відбудуться парламентські вибори, які мали відбутися ще два роки тому. Але з подачі кримінально-олігархічного клану та парламентських тушок вибори були відкладені на два роки далі. Крім того впроваджений новий жалюгідний Закон «Про вибори». Він написаний для владної партії Регіонів, яка хоче взяти більшість по мажоритарній системі. Вони хочуть отримати конституційну більшість і поміняти Конституцію України. З метою обирати Президента в парламенті, а не всенародно. Адже вони розуміють, що за Януковича вже більше ніхто не голосуватиме, навіть на його рідній Донеччині», - зазначив очільник «Свободи».

Також Олег Тягнибок доніс до прилучан першочергові завдання, які ставить перед собою «Свобода» з приходом до влади: «Першочергово ми маємо оголосити імпічсент Януковичу. Ми повинні відкликати уряд Азарова-Тигіпка, що є згубним для українців. Ми мусимо ухвалити Закон «Про стратегічні підприємства». Кому в голову може приватизувати Укразалізницю, ГТС, Обленерго, Водоканали? Вони і є для цього стратегічними підприємствами, щоби служити на благо українців

Одним з головних кроків також має стати прийняття Закону «Про заборону продажу землі сільськогосподарського призначення. Ми повинні прийняти рішення про денонсацію «Харківських угод».
Новий, справедливий соціально і національно, Податковий Кодекс, Закон «Про мову», Закон «Про судову систему» та інші Закони, які будуть відображати і захищати інтереси українців, а не Ахмєтова, Азарова чи Януковича».

Опісля цього лідер «Свободи» відповідав на запитання прилучан, які надходили з залу. По завершенню зустрічі Олег Тягнибок дав інтерв’ю преставникам місцевих ЗМІ.

Прес-служба Чернігівської обласної організації ВО «Свобода»

На фото: Олег Тягнибок у прес-клубі "Просвіта" з Андрієм Міщенком та головою бобровицької "Свободи" Сергієм Андреєвим



Теги:Прилуки, свобода, Олег Тягнибок


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Тільки партія Тягнибока здатна протистояти донецькому владному свавіллю...
avatar
2
З таким настроєм, як мовиться в одному анектоді, слона не продати...
Хоча є якийсь прогрес, нарешті з"явилося слово "партія"(у перекладі частина чогось, а не все і вся) і прямо декларовано, що "наша ідеологія базується на принципах соціальної і національної справедливості".
Отже, ВО"Свобода" є не "правою" партією, а партією соціал-національного спрямування, тобто є фактично "лівою" партією за європейською клаифікацією.
А "свободівці" - це насправді соціал-націоналісти, а не націонал-демократи і не націоналісти, бо на першому місті "соціал".
avatar
3
Упевнений, що все насправді не так. Останнє слово завжди є базовім, визначальним. Наприклад абсолютно точно, що анархо-синдикалісти в саму останню чергу вважають себе анархістамі.То є вони в першу чергу синдикалісти, але використовують анархічні принципи суспільного взаімодействія.І не більше того. Повсюдно шібочно вважають, що Нестор Махно був анархістом (я історик повстанського руху на лівобережній Україне). Він завжди відкрито заявляв, що він коммуніст.То є анархо-комуніст. І при побудові свого комуністичного суспільства використовував анархічні принципи, які засвоїв в ранній молодості і також перебуваючи в Бутирській в'язниці.Тому очевидно, що ВО Свобода таки націоналісти. Це є базове визначення.
avatar