реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Очищення від банди: повільно, але неухильно

Після зміни Генерального прокурора суспільство нарешті почуло про перші арешти - Єфремова і Чечетова.

Сьогодні в Іспанії затримали екс-міністр фінансів уряду Миколи Азарова Юрія Колобова. Про це повідомило в середу з посиланням на слідчі органи іспанське інформагентство "Європапресс".

Колобов проживав в автономної області Валенсія.Його затримали за міжнародним ордером, виданим Інтерполом.

Генпрокуратура також оголосила підозру меру Харкова, підігрівачу сепаратистів Геннадію Кернесу.

За повідомленням прес-служби ГПУ, Кернеса підозрюють у незаконному позбавленні волі або викраденні людини, катуванні, погрозі вбивством. Раніше харківський міський голова Геннадій Кернес заявляв, що кримінальні справи, у яких він фігурує, сфабриковані правоохоронними органами.

Оголошено про початок розслідування бюджетних зловживань колишнім головою Київської обласної державної амдіністрації часів Януковича Присяжнюка. Так, гляди, і до голови Чернігівської ОДА Хоменка доберуться?

Іван НЕСІРКО



Теги:Колобов, ГПУ, режим януковича, Чернігівська ОДА, Кернес


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Мене як людину, занадто дорослу, дивують заяви ГПУ, МВС як то:- оголосили підозру, відкрили кримінальну справу,  і тут же відпустили під заставу, а потім... хто з браслетами утік, хто нібито через вікно вийшов, а декого не знайшли до цього часу. Все це виглядае смішно, якби не було так сумно. Думаю, що найнижчі чини  прокуратури і  міліції знають про службові секрети, а ось високі посадовці волають на увесь світ про підозри. Складаеться така думка, що робиться це навмисне, мовляв.. думаете хлопці, а то ...
avatar