реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Новий голова облради береться вигнати луганських з області

Сьогодні пройшла безпрtцендента нарада в обласній раді: до голови ради Миколи Звєрєва прийшли в.о. голови обласної адміністрації Микола Стрілець, керівники всіх силових структур (тільки обласний податківець заступницю прислав), начальники управлінь ОДА, преса. Центр влади змістився

Спочатку Микола Звєрєв закликав зробити усе, щоб криміналітет не використав революційну ситуацію у злочинних цілях. І керівники міліції та прокуратури, незважаючи на підписані ними рапорти про звільнення, зобов'язані забезпечити порядок в області. Відрапортувавши про свою роботу, начальник УМВС в області Олександр Михайлик пішов на селекторну нараду з новим міністром.

Прокурор області Максим Говоруха заявив про свою незгоду з тим, що під виглядом політичних в'язнів випускають тих, хто вбив міліціонера та суддю (натяк на Запорожця та батька і сина Павліченків- ред.) і повідомив, що вчяора подав рапорт на звільнення.

Микола Звєрвє відповів йому класично: "Може, ви і чесний прокурор, але ви працювали у злочинній системі!". Прокурор чомусь став червоним! Почути таке не від екстреміста, а від голови обласної ради прокурору!

А Микола Звєрєв був нещадним: "Вся країна бачила маєток вашого Генерального прокурора - та я сам би взяв вила, щоб громити отаку дикість!".

Також голова обласної ради Микола Звєрєв повідомив, що попри процедурні труднощі, він підписав сьогодні розпорядження разом із в.о. голови ОДА Миколою Стрільцем, давши таким чином зрозуміти всім присутнім чиновникам хто стає ключовою фігурою у владі області.

У свою чергу Микола Стрілець закликав усіх керівників забезпечити роботу підлеглих структур, бо "ми не можемо бути в опозиції до людей". І треба "спокійно поставитись до перезавантаження влади, не висловлювати ніякого супротиву". Обличчя Миколи Стрільця чомусь нервово смикалося...

Заступниця керівника податкової - молода жінка, спочатку посміхалася. Потім чомусь перестала. А коли Микола Звєрєв показав їй що відрізняє трансферти від субвенцій - ій стало сумно. Коли ж він заявив, що вижене луганських з Чернігівщини - їй стало сумно.

Микола Звєрєв: "Ми не проти луганських, які приїхали сюди жити і працювати. У нас депресивна область і треба комусь народжувати дітей. Але ті луганські, які поводяться як монголо- татарська орда, звідси поїдуть! Навіть для Луганська нічого доброго не зробили, викачуючи все з Чернігівщини. Область збирала податків більше, ніж 6 інших областей, разом узятих. Що це за іго?!"

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Майдан, Податки, Микола Звєрєв, Чернігівська обласна рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar