реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Чернігівська облрада полякала виконкомом і залишила посаду першого заступника

Депутати Чернігівської обласної ради сьогодні не проголосували за скандальне питання щодо скасування посади першого заступника голови облради, яке виносилося на порядок денний сесії.

Кілька депутатів обласної ради (типу фіктивного опозиціонера - коропського перевізника Нерети) звинуватили голову облради Миколу Звєрєва у «боязні нової кандидатури першого заступника» та відмовилися підтримати голову. Таким чином, «за» скасування проголосував 31 депутат облради, «проти» - 23 і 13 депутатів утримались від голосування. І рішення так і не було прийняте.

Хоча цілком логічно, що за кілька місяців до виборів обласної ради перший заступник абсолютно зайвий - не стільки там тієї роботи...

Тож фактично в обласній раді утворилася патова ситуація: і голова - - майданівець Микола Звєрєв не має більшості, і регіонали мають не більше 35 голосів. До речі, на сесію прибув навіть рідкий гість, колишній перший заступник голови ОДА Станіслав Прокопенко.

Головною "страшилкою" сесії мало бути рішення про утворення виконкому обласної ради замість обласної адміністрації і тут на допомогу в.о. голови ОДА Сергію Журману прибули ряд народних депутатів. Та ініціатор питання - заступник голови обласної ради Валентин Мельничук зняв своє пиатння з розгляду...

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Майдан, регіонали, Микола Звєрєв, Чернігівська обласна рада


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
31 голос "за" - це фантастика.

Чи "людина у футлярі" - Хоменко випадково може теж був на сесії?
avatar
2
ні, не було ні його, ні Миколи Стрільця - голови фракції ПР
avatar
1
3
Головне - правильна постановка питання. Так тримати Звєрєв!
avatar