реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Нестандартна виставка працівника стандартизації

Виставка, присвячена Дню стандартизації і метрології та Всесвітньому дню стандартів, відкрилася у приміщенні державного підприємства "Чернігівський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації".

Всі знімки об’єднує одне - вони зняті на території та у приміщенні підприємства «Чернігівстандартметрологія» або на відпочинку, який організовує профспілковий комітет підприємства.

Автор усіх 19-ти робіт - чернігівський журналіст і фотожурналіст Владислав Савенок. Він працює на підприємстві понад 7 років. Це його перша виставка фотографій. Владислав присвятив її своїм колегам.
«Фотографій було віддруковано набагато більше, але далеко не всі портрети пройшли жорстку цензуру співробітників, - жартує Владислав Савенок, – деякі довелося просто подарувати – не всі готові бути моделями».

На виставці представлені фотографії різних жанрів, включаючи чорно-білі роботи, пейзажі, портрети, мікрознімки, які до цього «подорожувати» в Інтернеті як авторські роботи.

До речі, це вже друга виставка в рамках проекту "Чернігівстандартметрологія» має таланти". Півроку тому стіни підприємства прикрашали вишиті роботи Інни Олешко і справили неабияке враження на колег, відвідувачів і клієнтів центру стандартизації метрології і сертифікації.

Виставку фоторобіт можна переглянути у приміщенні підприємства та на сайті www.cherncsm.com.ua в розділі «Фото»- папка «Чернігівстандартметрологія» має таланти».

Прес-служба ДП «Чернігівстандартметрологія».



Теги:Чернігів, фотовиставка, савенок


Читайте також



Коментарі (0)
avatar