реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

"Мовчання"

" Я молюся, але у відповідь тільки мовчання....Я боюся впасти у спокусу через страх, я молюся, та я молюся в порожнечу, бо Тебе немає?"

Неймовірно сильний, потужний фільм "Мовчання" (2016) з чудовими Ліамом Ніссоном, Адамом Драйвером та Ендрю Ґарфілдом, оскороносгого режисера Мартіна Скорсезе.

Я не знаю, навіщо Богові потрібні страждання людей за віру в Нього, адже Його Син, згідно Біблії, зробив більше аніж достатньо на Хресті. Він заплатив за всі гріхи людства, всі хвороби,. і виконав ВСЕ що хотів від нього Батько. Ніхто не може перевершити Його страждання і Жертву.

Але у цьому фільмі не тільки про християнизацію Японії у ХVII ст католицькими священиками, які пройшли через найважчі, часом нелюдські випробування заради несення Слова Божого тим, хто навіть у найтимнішій нищоті вірив у Христа.

Але й про так звану "миролюбність" і "толерантність" справжнього буддизму , яким захоплюються європейці, не знаючи ні його справжньої кривавої суті та історії , ні його непримиренного ставлення до перших християн у Японії, яке не поступалося жорстоким часам Нерона....

Перші японські християни не поступалися у вірі першим християнським мученикам...
Фільм варто дивитись.



Теги:буддизм, Лора Підгірна, кіно, Японія, Християнство


Читайте також



Коментарі (0)
avatar