реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Майдан житиме…

…бо про нього будуть пам'ятати діти й дорослі. Ця аксіома буде важливою завжди попри теперішні й майбутні перетягування канатів на владних олімпах. Майдан змінив країну. І вона уже ніколи не буде такою, як була до листопада 2013 року.

У Сядрині, що у Корюківському районі, з ініціативи завідуючої сільською бібліотекою Тетяни Білої, за підтримки Корюківської громадської організації "Медіа-центру "Свобода нового століття" відбулася зустріч школярів з учасником подій дворічної давнини подій на Майдані письменником та журналістом Віктором Татариним, матір'ю відомої волонтерки Валі "Віночок" Надією Безсоновою та місцевим волонтером Ольгою Кияшко. Слухачами й глядачами були учні 5-го та 6 класів. Діти із захопленням розглядали світлини з Майдану та сюжет Громадського телебачення про Валю "Віночок".

Віктор Татарин прочитав написане зовсім недавно есе про Майдан та розповів про події ночі з 29 на 30 листопада 2013 року.

Надія Василівна розповіла про свою героїчну доньку Валентину, котра зараз знаходиться на фронті у складі 12-ого Окремого мотопіхотного батальйону. А ще Надія Василівна розповіла про значення слова "патріотизм". Щоб бути патріотом своєї країни, треба починати з себе. Не викинути обгортку з цукерки чи морозива абиде, допомогти престарілій бабусі донести додому сумку, ставитися до навколишнього середовища з любов'ю. І той патріотизм, що на фронті саме з таких речей і розпочинався.

Ольга Кияшко розповіла про події на Майдані. Для неї Майдан був у телевізорі. І хоч не була в Києві тоді, уся її родина жила подіями Революції Гідності. Чому вона стала волонтером і зараз збирає й надсилає на фронт посилки, бо зрозуміла велику сутність Майдану – давати, а не брати.

Віктор ТАТАРИН



Теги:Сядрине, річниця Майдану, ревоюція Гідности, Віктор Татарин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar