реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

Лісополоси -- тема "Сіверщини" зацікавила і міліцію

Наша газета вже три номери підряд пише про нагальну проблему -- вирубування лісополос, які фактично залишилися нічийними. Їх вирубування стало масовою бідою -- ось і в наступному числі "Сіверщини" ми пишемо про намічені під вирубку осокори біля Кархівки.

Проте ця проблема нарешті попала і в поле зору правоохоронців. Як повідомляє офіційний сайт МВС, на Чернігівщині працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили службових осіб державного підприємства.

Вони впродовж минулого та цього років, у порушення ст.69 Лісового кодексу України, без оформлення лісорубного квитка, здійснили незаконну порубку дерев та реалізували деревину на загальну суму понад 626 тисяч гривень, чим завдали збитки державі на зазначену суму.

Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.3 ст.246 “Незаконна порубка лісу” та ч.3 ст.365 “Перевищення влади або службових повноважень” КК України.

На жаль, повідомлення не вказує про який район йдеться та яке підприємство займалось економічними злочинами. Але, схоже, ця проблема набула в області повсюдного характеру.

Продовження теми читайте в завтрашньому номеры газети.




Теги:Кархівка, екологічні злочини, лісополоси, вирубування


Читайте також



Коментарі (0)
avatar