реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Легендарний полковник Мамчур: «Чернігову потрібен проукраїнський мер розвитку»

Чернігову необхідний проукраїнський мер, який буде генерувати розвиток та рух вперед.

Про це сказав народний депутат України Юлій Мамчур на прес-конференції в Чернігові.

«В Україні й досі складна ситуація, - продовжив нардеп. - По всій країні свої особливості. Треба займати активну позицію і не боятись змін. Тому я приїхав в Чернігів аби підтримати Владислава Атрошенка».

Юлій Мамчур незадоволений тим, як розвивалось місто в останні роки. «Я пам’ятаю Чернігів 1988-1992 років - було квітуче місто. А з 2002 до 2015 – зовсім інше місто. Потрібно, щоб місто мало господаря і були зміни. За ці роки втрачено багато підприємство. Місту потрібен господар. Активна участь громадськості дозволить обрати гідного кандидата», - переконаний він.

Також важливим критерієм для мера Чернігова, на думку Мамчура, має бути проукраїнська позиція та проєвропейське політичне позиціонування. «Чернігівщина - складний регіон, розташований на кордоні РФ і Білорусі. Тому важливо, щоб в Чернігові була проукраїнська влада, а не «сіра» – як у багатьох місцях України», - наголосив народний депутат.

В свою чергу Владислав Атрошенко подякував Юлію Мамчуру за підтримку. Вони також вирішили спільними зусиллями зробити все можливе, щоб у місті почав функціонувати авіаційний музей.



Теги:Владислав Атрошенко, Олександр Соколов, Юлій Мамчур, вибори 15 листопада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Даремно ти це зробив, Юлію!
avatar