реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Купуй омріяне авто із США вже сьогодні

Не кожен із нас може собі дозволити купити автомобіль, який не був у використанні і стоїть на вітрині модного автосалону. Саме тому на цьому ринку з'явилася цікава альтернатива, яка користується популярністю вже тривалий час - придбати авто із США. Хоча і досі існують такі люди, які вважають, що купити б/в авто із-за кордону не є реальною можливістю.

Те, що ми звикли вважати далекою американською автомрією на сьогоднішній день є досить доступним задоволенням для багатьох українців. Зараз існує безліч можливостей як купити авто з США в Україні, достатньо лише володіти певними знаннями в цій сфері. Процедуру купівлі та оформлення неможливо назвати простою та швидкою, але якщо мріялось керувати саме хорошою іномаркою, то воно того  варте. Зараз авто із США привертають увагу водіїв привабливою ціною, красивим виглядом і тим, що були у використанні не дуже довгий період, що свідчить про їх гарний стан та якість.

Але для того, щоб не потрапити на гачок нечесних продавців, варто звертатися до перевірених компаній, які займаються продажем таких транспортних засобів вже тривалий період.

Цінова політика на автомобілі із-за кордону досить різна і залежить від марки машини, кількості кілометрів, які вона проїхала, року виходу, загальний технічний стан, в якому вона знаходиться та ін.

Окремо варто наголосити на тому, що до вищеперерахованих моментів, які впливають на формування ціни, необхідно додати розмитнення автомобілів з США в Україні, адже це є дуже важливою складовою всієї процедури.

Як формується остаточна ціна на автомобіль в Україні

Для того, щоб розуміти, яка буде кінцева вартість придбаної машини, покупцю необхідно усвідомити, що крім вартості самого авто та тих, що були згадані вище, в суму закладаються наступні послуги:

  • збір салонний або аукціонний;
  • якщо придбана машина поки не їздить, то необхідно замовити евакуатор, за послуги якого теж треба заплатити;
  • відправка документів поштою та грошовий переказ;
  • платна стоянка в порту, куди прибув автомобіль.

Особливості використання таких автомобілів в нашій країні

Для того, щоб повністю володіти транспортним засобом як своїм власним і використовувати його для поїздок не лише з міста в село і навпаки, а і за кордон по роботі чи на відпочинок, необхідно велику увагу приділити його розмитненню. Без цієї важливої процедури покупець не зможе (при необхідності) продати цей нерозмитнений транспортний засіб, подарувати його новому власнику та вчиняти з ним будь-які інші дії. Поки автомобіль законно не пройде цей процес, він вважається автомобілем тої країни, звідки його доставили і оформлений на попереднього власника або салон, який його виставив на продаж.

Після того, як автомобіль, що куплений в США проходить етап розмитнення, він автоматично стає приватною власністю нового господаря і захищається законом, а також може піддаватися різним видам експлуатації.

Під час вибору транспортного засобу для власних цілей, необхідно розібратися з історією використання обраної моделі. Нерідко на ринку можна зустріти побитий автомобіль, який просто гарно замаскований або той, що зазнав важкої аварії.




Теги:Авто, автомобіль, авто зі США, споживач


Читайте також



Коментарі (0)
avatar