реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Крісло для Юзіка

Нє, а шо - перероблять широченну сидячку у Верховній Раді - ту, що була для неймовірно тлустого Юхима Звягільського?! Я його бачив - подвійне, воно випиналося на прохід, щоб незмінний депутат міг там примостити своє озаддя. Юхим Леонідович Звягільський всю дорогу був українським депутатом - навіть коли став приватним власником шахти, якої не будував. Не позначилося на ньому і нетривале переслідування - втік просто до свого Ізраїлю обітованного, пересидів і вернувся.

Народжений 1933 року, коли українці мерли, як мухи, він непогано влаштувався - від помічника начальника дільниці до Героя України. Звягільського звинувачували у вивезенні у 1994 році 300 млн доларів нелегальної готівки до Ізраїлю за допомогою ізраїльської спецслужби «Натів». Минулося і українці справно обирали його до своєї Ради. На останніх виборах для нього 2014 року створили такий округ, під фронтом, що тільки чотири дільниці з мізером виборців і голосували. З Партії регоінів так і не виходив. В голосуванні за диктаторські закони 16 січня не розкаявся...

Тепер, певно, його широченне крісло передадуть Юзіку, що в Кривому Розі, на батьківщині нинішнього президента Зеленського обрався з майже 61 відсотком голосів. Він обрався та ще його родичі та купа друзів із комедійного шоу "95 квартал". Буде весело? Аж до гигачки. Аж до зубоскальства. А якшо шо - Юхим Леонідович підкаже куди схорониться можна.

Василь АВДІЙ



Теги:перемога Зеленського, Кривий Ріг, підсумки виборів, Юхим Звягільський, 95 квартал, Юзік


Читайте також



Коментарі (0)
avatar