реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Кличко хоче підняти у Москві синьо- жовтий прапор

Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко запевняє, що підготовка до чергового бою не завадить його активній участі у виборчій кампанії і що він приділятиме інтенсивним спортивним тренуванням частину свого вільного часу. Про це він сказав в коментарі журналістам у Києві, відповідаючи на питання про майбутню підготовку до боксерського поєдинку з Мануелем Чарром. Кличко заявив, що хоче, аби у Москві пролунав український гімн і було піднято прапор.

«На відміну від більшості політиків, я не йду у літню відпустку. Готуватимусь і до боксерського поєдинку, і до парламентської кампанії», – зазначив Кличко. Він наголосив, що рішення провести бій у Москві не має ніякого політичного підтексту: «Чомусь жодного разу ніхто не запитав, чому бої проходять в Лос-Анджелесі, Берліні чи Берні, а до Москви стільки запитань. Ніякої політичної чи фінансової складової в цьому немає, це спорт».

«Я дуже радий, що тиждень тому в Швейцарії під час бою Володимира був піднятий прапор України і пролунав український гімн. І я буду дуже радий, якщо прапор України та гімн також побачать і почують і в Росії», – підкреслив Кличко журналістам. Коментуючи повідомлення ЗМІ про те, що подивитися його бій з Чарром начебто може прийти президент Росії Володимир Путін, Віталій зазначив, що на поєдинок запрошуються всі шанувальники боксу: «Якщо Путін купить квиток – будь ласка, але персональних запрошень від нас ще нікому не надходило».

Кличко також відзначив: він не робив заяв про те, що бій з Чарром буде останнім у його боксерській кар'єрі, при цьому визнавши, що в боксі в його віці будь-який поєдинок може бути останнім. Він зауважив, що хотів би провести боксерський поєдинок і в Києві, однак імені можливого суперника не розкрив, додавши лише, що якщо такий бій відбудеться, то суперник буде «дуже відомий».

Кличко






Теги:москва, вибори - 2012, Кличко, бокс


Читайте також



Коментарі (5)
avatar
1
Стаття про Віталія.а фото Володі.
avatar
2
Дякую, поміняли...
avatar
3
Заголовок я теж уточнив би. Власноручно Кличко прапор піднімати не буде - він ЗАСТАВИТЬ Москву підняти український прапор.
avatar
4
Прапор України там буде піднято у любому випадку. А те, що Віталій б'ється у Москві - великий мінус.
avatar
5
Нічого не поробиш - на такий захід грошей нема, все витратили на футбол.
avatar