реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Закінчувати сумну історію феодальної країни" -- Сергій Аверченко

Чернігівців у списку політичної партії "УДАР Віталія Кличка" представив сьогодні на прес- конференції голова обласної партійної організації, 29 номер передвиборчого списку Сергій Аверченко.
Прес- конференція вперше пройшла у штабі партії. Журналісти отримали текст присяги кандидатів у депутати, де вони зобов'язують не співпрацювати з Партією регіонів та її сателітами.

У партійному списку, -- зауважив Сергій Аверченко, -- майже усі кандидати (99,3%) мають одну і більше вищу освіту, а кожен десятий — мають науковий ступінь. Лише кожен десятий кандидат “УДАРу” балотувався раніше до Верховної Ради або був народним депутатом.

І це принципова позиція лідера партії Віталія Кличка: привести у владу нових людей. Серед кандидатів від «УДАРу» по мажоритарних округах 97 відсотків – нові люди, які не були депутатами. «Збанкрутована політична еліта має звільнити місце для порядних людей, які не сиділи під куполом Верховної Ради і … взагалі не сиділи», -- сказав Сергій Аверченко, натякаючи на кримінальне минуле багатьох нинішніх народних депутатів.

П’ята частина кандидатів по списку мають досвід роботи в місцевих радах. Майже 40% кандидатів молодші 35 років, а ще 56% - віком від 35 до 55 років.

Десятку партійного списку С.Аверченко прокоментував так: «Відома письменниця Марія Матіос і екс-голова СБУ Валентин Наливайченко відомі всій Україні, як патріоти України. А Оксану Продан знають підприємці, як активну людину по відстоюванню інтересів середнього класу. Розумною, знаючою людиною, не замішаною в корупційних і взагалі у жодних скандалах є екс- міністр економіки Віктор Пинзеник. Приємною несподіванкою стала присутність у списку лідера воїнів - «афганців» Сергія Куніцина з Криму – сподіваємося, що і «афганці» на Чернігівщині не будуть голосувати за голубих, як він заявив на з’їзді».

Сергій Аверченко представив кандидатів у депутати – чернігівців і, зокрема, відповів на давнє питання журналістів про місце Юрія Тарасовця, про відсутність у списку Віктора Лазаря, раніше заявленого, та повідомив про хід підготовки «УДАРу» до розгортання передвиборної кампанії.

«Ми – сила порядних людей. І розраховуємо на підтримку земляків у день голосування. Разом переможемо!» -- Сергій Аверченко.



Теги:Аверченко, удар, вибори - 2012, Кличко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar