реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: Росія веде повномасштабну війну

Російські війська неприховано захопили 7 українських сіл і місто Новоазовськ. На черзі - Маріуполь? У Новоазовськ зайшла колона із 30 російських танків та 500 піхотинців. Справжня картина бойових дій значно відрізняється від офіційної інформації.

Росіяни зайшли у КАМАЗАХ білого кольору - таких, які були в т.зв. гуманітарному конвої. Американська преса пише, що Росія хоче сухопутний коридор до Криму. Бездіяльність США та Великобританії, які гарантували України територіальну цілісність за Будапештським меморандумом, очевидна. Федеральна канцлер Меркель вимагає від Путіна пояснень - хтось їй ще вірить?

Під Іловайськом Донецької області виявлено два полки російських військ. Про це у Facebook написав командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко.

За його словами, у Кутейниковому стоїть полк ВДВ ЗС РФ (псковська дивізія), ще один полк розмістився у Новокатеринівці (курська дивізія). Вони вкопують в землю танки, розповів комбат.

Він уточнив, що бійці перебувають у подвійному кільці оточення і додав, що ніякої підмоги поки що немає. Також комбат «Донбасу» повідомив, що бійці АТО взяли у полон сепаратистів, які виявилися колишніми «беркутівцями».

Зазначимо, раніше Семенченко заявив, що силам антитерористичної операції в Іловайськ вже відправлено підкріплення. Нагадаємо, в Іловайську Донецької області 5-й день в оточенні перебувають підрозділи батальйонів «Донбас», «Дніпро», «Азов», «Херсон» і «Доброволець».

Ще раніше російські військові обстріляли українських прикордонників із вертольотів - четверо наших хлопців загинули.

В той же час тривають бої за Луганськ. Як повідомляється в сюжеті ТСН, оборону з українського боку тримає перша танкова бригада і бійці Харківської територіальної оборони. Терористи буквально засипають позиції сил АТО мінометним вогнем і обстрілами з "Градів" по кілька разів на добу.

У Росії починає народжуватися розуміння, що це таки війна з Україною. У військово- медичну академію в Санкт- Петербурзі привезено біля ста поранених російських солдат. Біля Пскова в умовах секретності похоронено кількох десантників. У Воронезькій області також пройшли похорони. З різних регіонів Росії повідомляють про направлення солдат в Україну.

Російський військовослужбовець, затриманий співробітниками Служби безпеки України, повідомив, що його військова частина передає бойовикам на Донбасі військову техніку та боєприпаси, зокрема, системи залпового вогню БМ-21 "Град", БМП-2, БТР-80. Про це йдеться в повідомленні прес-служби СБУ. Його прізвище - Хохлов Петро Сергійович, 1995 року народження.

...В той же час, попри тривожні повідомлення, маємо розуміти - якщо звичайні українські дядьки (тобто добровольці, не кадрові військові) беруть у полон чи знищують хвалених російських десантників, якщо Росія направляє воювати уже солдат строкової служби, бо нема місцевих бажаючих гинути, то справи її кепські. Ще трохи потриматися - і Україна переможе!



Теги:донбас, новоазовськ, Іловайськ, Луганськ, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Історія, на жаль, нічому людство не вчить. Коли “совети” прийшли влаштовувати свої порядки,населення Галичини та Волині повстало проти радянських окупантів,відточуючи свій вишкіл у загонах УПА та майже 10 років чинили військовий опір у нерівній боротьбі ворогу. Зараз теж саме відбувається на Сході. Не бачити,що місцеве населення Донбасу на 90 відсотків не бажає і ніколи вже не буде українським – це марне замилювання очей та шлях в нікуди. Для них українська армія – це окупанти,які прийшли вбивати і захоплювати їхню землю. Тому відбувається масова підтримка “боєвиків”,”сепаратистів”,”терористів” з боку місцевого населення Луганщини та Донеччини, оскільки вони для них – захисники,які визволяють власну землю від окупантів. Можна бити себе в груди та й надалі голосити під патріотичними гаслами. Ну й що з цього? Скільки ще потрібно загинути юнакам та чоловікам, щоб до переважної більшості українців, ця гірка правда дійшла до мозку, запального війною та зненавистю ???????
avatar
2
це, мабуть, пише галичанин - із тих дезертирів, що сьогодні залишили фронт?
avatar
3
Это армия бандита и главного террориста Путина заблудилась на Украине!
avatar