реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: марш- кидок Росії на Маріуполь

Сьогодні вранці колона російських танків, БТРів та КАМАЗів прорвала російсько- український кордон і рушила в напрямку Маріуполя. Таким чином, Росія розширює фронт війни - крім т.зв. ДНР та ЛНР тепер уже полум'я війни з російськими окупантами палає і на півдні Донецької області.

Зайшло 30 танків, біля 10 БТРів. Проте за даними комбата батальйону "Донбас" Семена Семенченка та військового оглядача Дмитра Тимчука, колона розсічена вогнем українських сил. Але 10 танків продовжили рух вглиб України.

На думку Семена Семенченка ніякої великої загрози це чергове російське торгнення не становить:: "Ніяких епічних боїв там нема. Але туди висунулись "мобільні групи винищувачів танків. У самому Маріуполі до тисячі наших солдат, недалеко базується батальйон "Азов"

На думку оглядачів, наступ російських окупантів викликаний завтрашніми переговорами у Мінську - щоб підсилити позиції Путіна, хоча як це йому допоможе, невідомо. Також це є намаганням відволікти українські сили від дальшого звільнення окупованих територій.

Між тим вчора та позавчора українські війська знищили 11 російських "Градів", біля 500 бойовиків.

Техніка з параду у Києві пішла зразу на фронт.

А в Донецьку російські окупанти провели коридором ганьби на центральній площі українських військовополонених. Місцеві жителі кидали в них яйцями та помідорами (ще значить є що їсти, ну-ну). Вчителька та маленька двчинка демонстративно топтали прапор України. Єдиний, хто хсвалив таке нелюдське поводження з полоненими - міністр закордонних справ Росії Лавров. Що й не дивно: рашизм - сучасна форма фашизму.



Теги:Азов, донбас, прорив колони, АТО, Маріуполь, російсько- українська війна, Донецьк


Читайте також



Коментарі (0)
avatar