реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Карпати поблажливі для чернігівців

На карпатській навчально-тренувальній спортивній базі зимових видів спорту відбувся чемпіонат та кубок України зимових видів спорту з біатлону та лижних перегонів.
Чернігівські юніори-біатлоністи відстрілялись настільки успішно, що відразу 9 спортсменів представлятимуть незабаром Україну на чемпіонаті світу в чеському містечку Нове Место. Цих спортсменів тренували досвідчені фахівці: Жанна Зоц та Світлана Ворчак, а безпосередньо на змаганнях — тренер міжнародного рівня Микола Зоц, який підготував таких призерів світу та Олімпійських ігор, як Андрія Дериземлю, Оксану Хвостенко, Валентину Цербе.
Чернігівські спортсмени, які вибороли призові місця в Карпатах, ще не є зірками світового спорту, але віриться в те, що, починаючи свій шлях на міжнародному рівні, вони досягнуть справжніх вершин. Майбутні зірки (всі вони з Чернігівського району та обласного центру): Іра Варвинець (с. Мохнатин), Олександр Дахно, Юрій Гайовий (обидва із с.Халявин), Олексій Петренко (с.Клочків), Олександр Кондратенко (с. Березанка), Христина Литвиненко (с. Киселівка), Василь Потапенко (с.Михайло-Коцюбинське), Лілія Поклад та Юлія Бригінець із Чернігова.
Необхідно зазначити, що велику допомогу в підготовці спортсменів до змагань у Карпатах надали їхні батьки та голови сільських рад зазначених населених пунктів.
У лижних перегонах призерами змагань стали: Дмитро Пухов (Корюківський район), Юрій Хлібурад (м.Чернігів). Ці спортсмени є кандидатами до національної команди на чемпіонат світу та Європейські молодіжні Олімпійські дні (січень-лютий).

Валерій СЕНЧУК
Фото автора




Теги:жанна, Карпати, Зоц, лижники, Спорт, поблажливі для чернігівців, Микола


Читайте також



Коментарі (0)
avatar