реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Юрій Луценко: "Ви уявляєте сто ляшків у парламенті?"

Як завжди красномовний і образний, Юрій Луценко сипав дотепами у Чернігові, оцінюючи знаних українських політиків перед однопартійцями по Блоку Петра Порошенка.

То він мимохідь кине про чийсь "рейтинг великий, але висячий", то згадає про "полковника, якому запропонували очолити АТО, а він вибрав канікули". Не називаючи прізвищ.

Але двох назвав - Ляшка і Юлю Тимошенко. Чому Юрій Луценко не з Юлією, яка цього дня якраз була також у Чернігові? Тут Луценко відповідав обережно, "адже я з нею дійсно багато попрацював, багато поїздив по Україні, та й посиділи ми у схожих місцях трохи". Але те, що він вибрав Блок Петра Порошенка, не пішовши до пасіонарної Юлі - показово.

"Як я ставлюся до Ляшка? - питав Луценко. - Нормально ставлюся. На те й щука, щоб карась не дрімав. Але якщо у ставку буде сто щупачків? Риба ж не виросте! Щупачки її поїдять...".

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Олег Ляшко, вибори 2014, Юлія Тимошенко, Юрій Луценко, Блок Петра Порошенка


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
У Ляшка в списку хоч особи які не були депутатами а у Блоці Порошенка одні колишні нардепи сиділи 5 років розкрадали бюджет і ще хочуть йти все розікрали і видно що рейтинг дутий...
avatar
2
Найбільше щупачки їдять інших щупачків.
ніщо не пропадає безслідно.
avatar
0
3
А може окунь?
avatar