реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Громадський активіст вимагає звільнити з міськради "звєзду" ПР

"Начальник відділу сприяння діяльності депутатів Чернігівської міської ради Скоробагатько Людмила Іванівна, будучи посадовою особою місцевого самоврядування, обіймаючи посаду, що віднесена до п'ятої категорії, є суб'єктом, на якого поширюється дія Закону України "Про правила етичної поведінки", - говориться в заяві на ім'я чернігівського міського голови Олександра Соколова, що її подав громадський активіст Олександр Гашпар.

Згідно цього Закону посадові особи виконують свої обов'язки неупереджено, уникаючи політичних симпатій, не можуть виступати на стороні політичних сил.

Натомість ця посадова особа під час мітингів у Чернігові відкрито демонструвала свої політичні погляди, керуючи зібранням працівників бюджетних установ, та називала політичних противників дебілами, чому є відеопідтвердження.

А на зібранні в Харкові громадян протилежних їй політичних поглядів назвала з трибуни "бандерлогами", що може бути розцінене як офіційна позиція Чернігівської міської ради та міського голови Олександра Соколова, розділяє громадян, провокує протистояння.

Громадський активіст Олександр Гашпар вимагає від міського голови Олександра Соколова звільнити громадянку Скоробагатько із займаної посади за невідповідність їй, порушення згаданого Закону України, присяги державного службовця.



Теги:присяга державного службовця, Олександр Соколов, Скоробагатько, Чернігівська міська рада, етична поведінка


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
"будучи поЧадовою особою" -помилка, чи ні?
avatar
2
дякую, виправили
avatar
3
Пробачте їй, бо ж вона дурна як сто пудів диму.
avatar