реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Громадська рада знову шуміла...

Чергове чи позачергове (уже важко розібратися) Громадської ради при Чернігівській обласній державній адміністрації сьогодні закінчилося нічим. Наостанок не виявилося кворуму і всі благополучно розійшлися.

А почалося засідання з того, що група у складі Петрової, Глаби, Бея та Седячко самозвано всілася у президію, щоб, мовляв, таким чином блокувати голову Громадської ради Антошина, повноважень якого вони не визнають. Це невизнання сталося після провалу їхньої спільної авантюри з походом із "зеленими чоловічками" до голови обласної ради Звєрєва.

До речі, на вимогу членів Громадської ради Антошин пояснив свій похід, визнав його помилкою. Глаба та інші діячі пояснень надавати не захотіли. Але після вимог залишити президію і зал, вони (крім Петрової) із залу вийшли разом з Антошиним.

Але обрати головуючого на засіданні не вдалося - не вистачало голосів. Комедія з безрозмірною Громадською радою, куди повходили комуністи, радянські офіцери. комсомольці, спортсмени та всі профспілки й інші неіснуючі громадські організації, знову довела свою недієздатність.

Нагадаю, що правління обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка вважає абсурдним створення громадської ради при виконавчій владі та ще й за участі антиукраїнських сил.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Чернігівська обласна рада, чернігівська Просвіта, Чернігівська ОДА, Громадська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar