реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Голова громадської ради самовільно відмінив її засідання

Сьогодні мало відбутися чергове, заплановане засідання Громадської ради при Чернігівській обласній державній адміністрації. Але її новий голова Вадим Антошин переніс засідання на невизначений термін.

Формальною причиною названо несформованість комітетів ради, адже не всі її члени записалися в якийсь із багаточисельних комітетів.

Та насправді причиною може бути боязнь Вадима Антошина отримати прочухан та й бути скиненим з посади за скандал, учинений ним та його соратниками в обласній раді. Він привів туди зелених чоловічків у балаклавах, які, за даними міліції, виявилися членами "Самооборони", очолюваної Федорком. Побачивши, що запахло смаленим - Антошин на засідання ввечері у раду не з'явився, хоча його бачили напередодні під приміщенням ради. Він про щось говорив з тими ж такими "самооборонівцями" та колишньою головою обласної ради Наталією Романовою.

Серед членів Громадської ради визріли наміри домагатися звільнення Вадима Антошина з посади голови.

Причина ж колотнечі криється у невтручанні в роботу ради в.о.голови адміністрації Сергія Журмана, який на її засіданнях виконував лише ритуально- декоративну роль. Нагадаємо, що Громадська рада офіційно діє при обласній адміністрації. І якщо в неї входять комуністи, представники Спілки радянських офіцерів, комсомолу, то це, як мінімум, викликає здивування щодо позиції керівництва ОДА.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Антошин, Чернігівська ОДА, Чернігівська обласна рада, Сергій Журман, Громадська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar