реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Грем'яцький амінь у клуні райкому капеесес

Що не кажіть, а приміські потяги-то справжня скарбниця інформації. Звичайно, що різної полярності. Одного разу - можеш добряче підживитися позитивом, а наступного прийти до небувалих витрат послабленого листопадовою похмурістю організму.

Я вже якось казав, наскільки енергійно коментується у теплих вагонах приміського дизеля "Терещенська-Семенівка" політична ситуація чи соціяльний стан громади Новгород-Сіверщини. Ось і цього разу на порядку денному вагонних дебатів стояло питання, актуалізоване двома молодичками. У їхньому доволі голосливому щебетанні прослідковувалось обурення з.... Так, все з того пріснопам"ятного питання депресивного стану життя району внаслідок недолугої влади.

Підключилась публіка, яка знає все. Йшлось про ремонтні роботи, які вже більше півдесятка років дошкуляють школі у селі Грем"яч, що на кордоні з Мордором.

Прийшлось вислухати емоційні діалоги та монологи з соковитими висловлюваннями з москальського словникового запасу на адресу слуг району. Отож, було озвучено, що батькам дітей, які ніяк не можуть увійти до приміщення, котре ремонтується, а тому вони вимушені навчатися у клунеподібній будівлі з негативною енергетикою (бо там розміщувався райком капеесес!!!), пропонують включитися у роботу по латанню дірок на стелі та стінах.

Кажуть батькам, що виділені кошти закінчились і потрібно ще!? Словом, Грем"яцький об"єкт знов "завалюється на крило", а то й "входить у ступор"!?

Що тут сказати, важко оцінити рівновагу між правдою та плітками у цій гострій, як для Новгород-Сіверщинb темі, але, як кажуть, щось не те відбувається, а так знов вилазить знайома тема. Грошей для соціяльного об"єкту, відбудова якого затягується на віки, знову нема. Амінь.

Борис ДОМОЦЬКИЙ



Теги:Борис Домоцький, Новгород- Сіверський, Грем'яч


Читайте також



Коментарі (0)
avatar