реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Фольк-столиця буде в Займищах

3 червня в м. Щорсі та с. Займище Щорського району відбудеться ІV обласний фольклорний фестиваль-конкурс ім. Василя Полевика.

Фестиваль -- конкурс проводиться з метою відродження і збереження пісенної та музичної спадщини Чернігівщини та вшанування пам’яті відомого фольклориста, лауреата обласних премій ім. Г.Верьовки, Б.Грінченка і премії Фонду культури, заслуженого працівника культури України Полевика Василя Івановича.

3 червня в м. Щорс пройдуть конкурсні прослуховування колективів та покладання квітів до меморіальної дошки Василя Полевика. В конкурсній програмі будуть брати участь кращі фольклорні колективи Чернігівської області, м. Києва та інших областей України.

В с. Займище Щорського району відбудеться нагородження лауреатів премії ім. Василя Полевика, переможців конкурсу та велика концертна програма за участю учасників конкурсу та гостей фестивалю. Буде представлена розважально-ігрова програма для дітей за участю дитячого (лялькового) театру, пройдуть спортивні змагання та працюватиме виставка творів народних майстрів. Завершить програму фестивалю святковий феєрверк.



Теги:займище, народні традлиції, Фольклор, Щорський район


Читайте також



Коментарі (0)
avatar