реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Чому зникли дикі кабани?

Так виглядають дикі кабани! Це щоб українці не забували як вони виглядають!

З тих пір, як на фермери України почали вирощувати кукурудзу на біопаливо, чомусь зникли зграї кабанів з наших лісів. Можу навіть більше сказати, кабана зустріти майже не можливо!

Є декілька версій зникнення кабанів. Перша, найбільш безглузда версія, коли відповідальні особи лісового господарства та єгеря кажуть що кабан зник тому що вовки поїли!))

Друга версія що кабанів знищили браконьєри, теж не витримує критики, бо мисливці самі кажуть що давно в лісах не бачили кабанів, а під час війни полювання взагалі заборонили!

Третя версія більш вірогідна, це те що кабани вмирають від хімії, якою обробляють саме кукурудзу, що б вона швидко зростала до великого розміру.

Четверта версія це так званий фермерський "Беспредел", що означає знищення кабанів фермерами заради збереження врожаю прибуткового кукурузно-біопаливного бізнесу.

Не буду виносити на загал свою думку що до цієї проблеми, але скажу тільки те що в штаті Техас що в США, є такаж проблема у місцевих фермерів.

Кабани великими зграями до тисячі голів стали кашмаром для сільського господарства штату. Але в Америці є багато мисливських клубів, а бажаючих вполювати кабана ще більше. Тому фермери знайшли вихід, вони запросили до себе на полювання мисливців. Є про це багато відеороликів в Ютюбі, можете переглянути!
Може, нам вже пора перейняти американський досвід, як ви думаєте?



Теги:Кукурудза, фермери, дикі свині, Екологія, Володимир Мозговий


Читайте також



Коментарі (0)
avatar