реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігівщина -- на сторінках "Женьмінь Жібао"

Економічне співробітництво між Україною і КНР має величезний потенціал і відмінні перспективи для зростання, сказав в інтерв'ю кор. Сіньхуа 30 травня президент Чернігівської регіональної торгово-промислової палати Костянтин Іванов.

"Ми бачимо всі можливості для побудови з китайськими партнерами довгострокових відносин завдяки інвестиціям, організації спільних підприємств", - зазначив він.

Зокрема, за словами К. Іванова, Україна і Китай вже досягли домовленостей щодо реалізації проектів будівництва заводу з переробки пет-тари, цементного і скляного заводів на Чернігівщині / Північна Україна /.

Як зазначив експерт, успіх на китайському ринку незабаром будуть мати українське сільськогосподарське сировина / пшениця, кукурудза, соя / та харчова продукція / крупи, олія, крохмаль /, які поки що представлені там недостатньо. В даний час ведуться переговори про можливі поставки з України сухого молока для виробництва в Китаї готових розфасованих какао-напоїв.

К. Іванов вважає, що сторони приділяють значну увагу динамічному розвитку співробітництва. У серпні минулого року в Чернігові з візитом перебувала делегація торгово-промислової палати м. Усі, а у травні цього року представники Чернігівської регіональної торгово-промислової палати вдруге за останні півроку здійснили візит до Китаю, щоб активізувати обмін між підприємствами України та КНР. Результатами попередніх переговорів з китайською стороною експерт назвав закупівлю чернігівськими підприємствами в Китаї кондитерського какао-порошку, постачання китайської міні-сільгосптехніки, оцинкованого металу.

К. Іванов сподівається, що новий імпульс розвитку торговельно-економічного співробітництва між Україною і Китаєм додасть обмін візитами на високому рівні. -

Женьмінь Жібао



Теги:Україна - Китай, Костянтин Іванов, спільні підприємства, сухе молоко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar