реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Черговий "слуга народу" - тільки якого?

Народний депутат від партії «Слуга народу» Андрій Холодов виїхав з України у січні 2023 року і з того часу не повертався. Пів року він не відвідує засідання Верховної Ради і не голосує.

Згідно з даними джерел «Схем» із доступом до бази перетину кордону, востаннє Андрій Холодов був в Україні 21 січня 2023 року. О 10-ій ранку цього дня він виїхав через пункт пропуску «Порубне» (Чернівецька область, на кордоні з Румунією) на автомобілі Mercedes GLS 450. Перед цим він пробув в Україні 10 днів, виїхавши 17 грудня 2022-го і повернувшись 11 січня цього року.

За даними журналістів, нардеп перебуває з сім’єю за кордоном, зокрема на Кіпрі, де має родинний маєток. Також журналісти з’ясували, що Холодов за кордоном розбудовує сімейний бізнес – його дружина стала співвласницею салону краси LA SALUTE Sport&Beauty у Відні.

Перший заступник голови Верховної Ради Олександр Корнієнко у коментарі «Схемам» зазначив, що він не знає, де Холодов.

У Апараті Верховної Ради зазначили, що «у 2023 році відпустки народному депутату України не надавалися, відрядження за кордон не оформлювалися. Починаючи з 21 січня будь-які виплати йому не здійснювались».

Раніше президент Володимир Зеленський заявив про наслідки для українських високопосадовців, які під час війни виїжджають на відпочинок за кордон, і підкреслив, що вважає справедливим позбавлення їх посад.
Як думаєте, чи будуть ці наслідки для Холодова?

Група "Схеми: корупція в деталях"



Теги:Слуга народу, команда ЗЕ, Корупція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar