реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Бувальщина на московії

Москва. Кілька днів тому. Жінка бальзаківського віку зустрічає дещо старшу знайому, яка живе в одному й тому ж підʼїзді багатоквартирного будинку кількома поверхами вище.

Почали ділитися новинами і нарікати на життя, яке в обох було досить напряжним: одна сама виховує дитину, а в іншої чоловік зловживає спиртним і регулярно її бʼє.

Потім жінка бальзаківського віку почала розповідати про спільну знайому Вальку, яка живе в тому ж підʼїзді. Каже, що їй вже вдруге сильно повезло. Друга жінка звісно ж почала розпитувати що та як.

Перша жінка розповіла, що Вальку, яку вони обидві не любили, бо та багата та ще й має чоловіка і коханця, торік зґвалтували аж троє чоловіків. Хіба це не везіння? Ого, сказала друга, справді повезло!

А буквально днями Вальці прийшла похоронка на кілька тижнів тому мобілізованого чоловіка. Тепер вона отримає 7 млн рублів компенсації і стане одноосібною власницею всього майна, яким подружжя володіло. Розповіла також, що Валька сама «організувала» чоловікові мобілізацію.

Навіть тепер, після формальної відміни мобілізації, чоловіків призовного віку на вулицях Москви майже не видно, адже має місце прихована мобілізація, коли на чоловіків просто полюють щоб вручити повістку. Навіть коли потенційні «чмобіки» переміщуються містом на авто, то не за кермом, а лежачи на задньому сидінні.

Валька ж після зґвалтування завела собі нового «хахаля», який служить у поліції і має звання майора. Вона повідомила коханця, що має такого-то дня такого-то числа бути разом з чоловіком у нотаріальній конторі для оформлення якихось документів. Майор «організував» через знайомих вручення чоловікові у вказаний Валькою час і за вказаною адресою нотаріальної контори мобілізаційної повістки. Чоловік не зміг відмовитися від отримання повістки попри те, що паспорта не показавав: авто було оформлено на нього, адресу «пробили» по базі. Через 5 днів чоловік вже брав участь у воєнних діях на харківському напрямку, де ледь не в першому бою ж «зажмурився». Валька вже давно хотіла його спекатися, але була від нього матеріально залежною і це її утримувало. Дітей Валька з чоловіком не мали. Тепер вона багата і знову вільна!

Ото повезло Вальці!

Валерій СТЕПАНЕНКО



Теги:російсько - українська війна, російський менталітет, Валерій Степаненко, москва


Читайте також



Коментарі (0)
avatar