реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

БЮТ і комуністи -- разом за землю?

"Сіверщина" писала про гостру ситуацію у зв'язку з новим Податковим кодексом, який різко підвищує для підприємств у містах плату за землю. Вихід на засіданнях асоціації роботодавців "Сіверщина" (голова -- Віктор Лазар), на переговорах з владою, на радах підприємців бачиться у продажі землі несільськогосподарського призначення, яке займають підприємства, цим самим підприємствам.
Депутат Чернігівської міської ради від "УДАРу", президент торгово- промислової палати Костянтин Іванов так прокоментував сьогоднішню ситуацію: "На сесії Чернігівської міської ради підтримав питання про можливість підприємствам міста, викупати землю, за ціною нижче нормативної, за експертною оцінкою...БЮТ у повному складі - проти!

Не зрозуміло, навіщо вони ВІДБИРАЮТЬ ХЛІБ у комуніс...тів? Окрім комісарських ідеологічних аргументів - земля повинна бути у власності громади, нічого логічного не сказали...Дивуюсь, що виборча компанія робить із людьми. Невже БЮТівський керманич у Чернігові, нардеп Дубель не має власних земельних ділянок? Юлія провалилась, як політик, саме на ПОПУЛІЗМІ, навіщо наступати на ті ж самі граблі?".



Теги:продаж землі, БЮТ, Чернігівська міська рада, удар


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
БЮТ - були, є і будуть "лівими". Хто винен?
"Лівий" електорат у нас переважає в усіх регіонах України, панове! То чи варто ображатися на народ?
Перевиховати треба, хоча б самих активних і молодь. А скоробагатькам варто зменшити апетити і ділитися з ближніми, а не все підряд тягти за кордон та у свої "замки-хатинки".
Інакше дуже погано, як ще не раз було, все це закінчиться...
Але ж не чують...
avatar