реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети «Біла хата» від 3 березня 2011 року

Ви чуєте, як прокидається природа? Ви це бачите? Дихайте на повні груди! Ось-ось весна увійде в свої повні права! Налаштуйтесь на вбирання в себе повітря, що п’янить запахом бузку, квітучих садів, квітів!
Про зміну кольорів природи, весняний спів пташок, що впливає на наш настрій (а це так важливо саме сьогодні, коли соціальне напруження в суспільстві зростає) розмірковує у своїй статті Лідія Сидоренко з Чернігова.

Рубрика «Країна жіночих секретів» приурочена до Дня жіночого свята — 8 Березня. На цій сторінці — різноманітна й цікава інформація для жіноцтва і про жінок. Зокрема, корисні консультації надають чернігівські спеціалісти з дієтології, косметології, харчування тощо.

До річниці з дня народження генія українства Тараса Григоровича Шевченка тижневик «Біла хата» для читачів приготував приємний сюрприз — аж цілу сторінку цікавих кросвордів, пов’язаних із життям і творчістю великого поета.

А в рубриці «Споживач» цього разу — гість тижневика «Біла хата» заступник директора з енергозбуту Чернігівських міських електричних мереж «Чернігівобленерго» Патрис БЕССАРАБА, який розповідає читачам про те, як зробити так, щоб не платити зайвих коштів при споживанні електроенергії.

Де продати бурячок? Таку назву має публікація, в якій ідеться про стихійну торгівлю в Чернігові. Це питання нещодавно гаряче обговорювалося на засіданні Експертного клубу «Чиста політика», куди були запрошені представники депутатського корпусу Чернігівської міської ради, профільних управлінь та міліції.

Про розмову начальника Управління Державної автоінспекції УМВС України в Чернігівській області Олександра Єршова із журналістами щодо гарантування рівних прав учасників дорожнього руху — як водіїв, так і пішоходів — ідеться у спеціальному репортажі.

Перший обласний конкурс дитячої літературної творчості «Хай весь світ дивують нині діти неньки України», організований чернігівськими письменниками та Чернігівською обласною бібліотекою для дітей ім. М.Островського за підтримки дитячих бібліотек області і присвячений 20-річчю Незалежності України, визначив переможців. Інформацією про цю подію поділилася з читачами газети «Біла хата» Віра Вересоцька, заступник директора Чернігівської обласної бібліотеки для дітей ім. М.Островського.

Про деякі аспекти пенсійної реформи розповідає читачам «Білої хати» начальник управління пенсійного забезпечення військовослужбовців та деяких інших категорій громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Світлана СИМОНЧУК.




Теги:Чернігів, Анонс, Газета, Біла хата, тижневик


Читайте також



Коментарі (0)
avatar