реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

65-річна жінка з Комарівки одужала після короновірусу

Другий негативний ПЛР-тест засвідчив одужання жінки із села Комарівка, яка перебувала на госпіталізації у Борзнянській ЦРЛ.

– Наразі на лікуванні у цьому медичному закладі залишається 5 пацієнтів із коронавірусом, – зазначив голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко і додав:

– Щира подяка лікарям та медичному персоналу Борзнянської та Корюківської лікарні! Ви – професіонали, пишаємося Вами!

До речі, днями закінчився строк самоізоляції у 307 жителів села Комарівка, які перебували у списках контактних осіб. Втім, для 57 таких осіб термін самоізоляції ще триває.

– Незважаючи на обнадійливі новини, розслаблятись дуже-дуже зарано! Нехтування карантинними обмеженнями може змарнувати всю пророблену за останні тижні роботу, у будь-який час у будь-якому населеному пункті спалах інфекції може повторитись, – каже Андрій Прокопенко. – Заходи, які вживаються всіма нами, допомагають стримати поширення інфекції. Але попереду – головний виклик – Великодні свята.

Давайте дотримуватись карантину та вимог самоізоляції. І планувати святкувати Великдень вдома, у вузькому сімейному колі. Бережімо від хвороби себе та близьких.



Теги:Комарівка, короновірус, Андрій Прокопенко, Епідемія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar