реклама партнерів:
Головна › Новини › 

АвтоВАНДАЛІЗМ

На історичному Дитинці зводиться готельний комплекс. Почалися роботи з підведення комунікаційних сполучень. Основні роботи закінчені, але під’їзні шляхи до різних установ, що розташовані в цьому кварталі, повністю перекриті залишками будівельних робіт. Розриті ями, траншеї, зірване тверде покриття. Через це клієнтам і працівникам Чернігівської філії АТ «Укрінбанк», Чернігівського історичного музею ім. В.Тарновського, кооперативного технікуму, обласної колегії адвокатів, «Чернігівоблбуду» дістатися до цих установ абсолютно неможливо. А головне – зелені насадження парку невпинно знищуються. Водії безжалісно витоптують колесами зелені насадження. На моїх очах таксі шмигнуло ліворуч з вулиці Преображенської до центру парка, підім’явши під собою молоденького дубця…

— Ми вимушені були подекуди встановити бетонні укріплення, — розповідає директор Чернігівської філії акціонерного товариства «Укрінбанк» Володимир Білоус, тому що вантажні автомашини провалили асфальтне покриття, під яким проходять теплові комунікації. Уявляєте, до чого це все може призвести?

А недалечко від цього місця знаходилися працівники ДАІ, які зупиняли автомашини, що порушували правила дорожнього руху, їдучи до міста. Про те, чи не доцільніше було б встановити пост ДАІ на перехресті вулиць Горького та Преображенська, вони нічого не змогли толком сказати – мовчали, як німі, тільки кивали головами.

Сергій КОРДИК.[r]






Коментарі (0)
avatar