реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Замах на вбивство?

Літньої ночі до квартири директора історичного музею Сергія Лаєвського в Чернігові проник зловмисник та ножем завдав господарям тілесні ушкодження («Сіверщина» від 6 липня 2007 року). Правоохоронцям Чернігівського міського відділу вже за добу вдалося затримати зловмисника.
Сергій Лаєвський: «Наскільки мені відомо, зараз обвинувачений ознайомився з матеріалами справи. Він знаходиться в Чернігівському слідчому ізоляторі. Не відмовляється від свого вчинку, водночас заперечує свою причетність до будь-якої релігійної громади.
«Як я зрозумів, — зазначає потерпілий, — слідство і не ставило за мету докопатися до істини в частині перевірки версії щодо причетності нападника до релігійного спрямування».
Але сам С.Лаєвський вказує на те, що він бачив ще до розбійного нападу цю людину у формі охоронця біля Катерининської церкви. Цю обставину заперечувати нападнику було б безглуздо, оскільки він неодноразово перебував у наряді патрульно-постової служби, коли служив у правоохоронних органах. Чи не обробили хлопця якоюсь маячнею ревні «служителі-окупанти» Катеринки?
За словами прес-секретаря Чернігівського міського відділу УМВС України в Чернігівській області Марини Кордик, нападнику пред’явлено обвинувачення як замах на вбивство. Наприкінці листопада планується довершити всі слідчі дії і матеріали кримінальної справи передати до суду.
Сергій КОРДИК.





Коментарі (0)
avatar