реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Олег Обушний "викриває" досягнення Миколи Лаврика

На сайті "Чернігівський монітор" розміщена заява заступника голови обласної ради, голови обласної організації партії "Наша Україна" Олега Обушного, в якій вперше від офіційного чиновника обласного рівня висловлено критику колишнього голови обласної деражвної адміністрації Миколи Лаврика. Критика висловлена у "візантійській формі" -- тобто наче і не критика прямої дії, але якщо вчитатися...
Так з цієї заяви ми вперше дізнаємося не про успіхи соціально-економічного розвитку сіверського краю, а те, що область займає передостаннє місце по багатьох загальноукраїнських показниках. Не можна вважати прямою критикою і слова О.Обушного про можливі причини відставки Лаврика:" Можливо, через занадто великі бюджетні витрати на святкування молодіжного фестивалю у Сеньківці. На мою думку, витрачений на фестиваль 1 мільйон 200 тисяч гривень краще було б направити на будівництво житла для молодих спеціалістів на селі. Думати можна різне".

Виявляється, на совєтське тирловище під назвою "фестиваль у Сеньківці" не тільки кожного голову районної адміністрації зобов"язали приїхати та й дещо привезти, а ще й бюджетні гроші шандарахнули...

З цього ж повідомлення ми дізнаємося і про виділення коштів на придбання квартири для сумського гостя.

Оглядачі "Сіверщини", знаючи деякою мірою реальний стан справ із організованою злочинністю в області, припускають, що справжньою причиною звільнення М.Лаврика може бути і його фактичне усунення від будь-якого впливу на керівників правоохоронних органів. Справа не тільки в ганебному "стоянії" під Катерининською церквою під захистом соціалістичної міліції, а й у глибших явищах, які відбуваються в середовищі керівництва правоохоронців. Час розкриє деякі секрети.

Василь Чепурний.






Коментарі (1)
avatar
1
Пан О. О.О. почав активну діяльність щодо виступів в ЗМІ. Прикро що чиновник такого рангу не буває в регіонах та не бачить, що діяться в регіонах. Він виступає в своїх виступах на захист бувших голів райдержадміністрацій Лузаря та Мизгового. Але забуває визнати рейтинг даних керівників у населення. Після Фрунцоза були б Мизговий та Лузарь. Президент правильне прийняв рішення щодо звільнення даних керівників. Якщо пан О.О.О. не довіряє нехай проведе опитування у підприємців щодо надання допомоги від підприємців вказаним керівникам районів. І все стане на свої місця. Річ у тім, що результати діяльності в районах залежали не від Лузаря та Мизгового, а від пана Яковишина в Бобровицьковому районі та від покійного Полковніченка, який надав в районі потужний заряд розвитку на десятки років. Проблема бувшого керівника області Луврика - кадрова, яку він пустив на самотік.
avatar