реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Зловмисник порізав директора історичного музею та його дружину

Приблизно о п'ятій годині ранку зловмисник проникнув пожежною драбиною у квартиру на третьому поверсі, де проживає сім'я директора Чернігівського історичного музею імені В.Тарновського Сергія Лаєвського. Негідник був з ножем. Сергій Лазаревич і його дружина у важкому стані потрапили в лікарню, дружині зроблено операцію в районі нирок, С.Лаєвському завдано пошкоджень в районі легень та ключиці.
Міліція на час підготовки цього матеріалу від коментарів утрималась, мотивуючи відсутністю події у щоденному оперативному зведенні.

Відповідальний секретар Національного історико-архітектурного заповдника "Чернігів стародавній" Сергій Черняков не виключає зв"язок нахабного нападу на колегу із запланованим на сьогодні входженням представників дирекцій заповідника та історичного музею до окупованої московським патріархатом Катерининської церкви, у якій вже більше року перебувають під замком цінні експонати історичного музею. Ясна річ, що після поранення директора історичного музею вхід до церкви було відкладено. Але цікаво, що московська церква зібрала під храмом велику кількість людей і міліція пильно охороняла "громадський порядок". Охороняти рішення суду про передачу козацького храму козацькій православній громаді Київського патріархату, охороняти державне майно загальнонаціонального значення, яким є сам козацький храм та експонати музею, міліція не поспішає.
Храм стоїть під замками, експонати гниють, рішення суду не виконується, директор історичного музею в лікарні... -- хто скаже, що в Україні є влада?!

Василь Чепурний.






Коментарі (0)
avatar