реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Звернення "Крутянської Ініціативи"

«Веселі, брате, часи настали!»
Україна вдруге за останні роки опинилася під московсько-донецькою окупацією.
Невгамовні амбіції опозиційних лідерів ведуть країну у цивілізаційний тупик. Здеморалізована частина творчої і суспільної еліти пішла обслуговувати нову владу. Власні бізнес-проекти вони поставили вище за проект «Україна».
У дев’ятсот вісімнадцятому їхні герої кололи багнетами наших героїв під Крутами і Базаром. У тридцятих їхні герої морили голодом наших дідів і матерів. У сорокових їхні герої шматували гранатами наших героїв у карпатських криївках. У п’ятдесятих, шістдесятих, сімдесятих, вісімдесятих їхні герої гнобили наших героїв по концтаборах.
Сьогодні їхні містечкові суди визначають за нас, кому бути нашими героями.
На обличчях теперішньої влади самовдоволені ухмилки, в очах – зневага, в словах – поблажлива іронія. Для них, ми вже навіть не "козли" -, ми "вівці" . Вони нас упритул не бачать. І не дивно, – бо нас насправді нема. По хатах – мільйони, а на майданах і перед адміністраціями – лише сотні, під судами й прокуратурами – взагалі десятки. Їм нема кого боятися, тому й зневажають.
Цього року Крути, символ хоч і героїчної, але все ж таки поразки, мають стати символом наших новітніх перемог. Якщо й цього разу лідери не виявлять волі до об’єднання, громада покличе нових.
На Крутянському полі 29-го січня нас має бути не кілька сот, а тисячі. Цім ми виявимо свою згуртованість і здатність до дій.
Наші контакти: [email protected]

Крутянська Ініціатива

Напередодні чернігівці, вже запропонували влаштувати 29-го січня автопробіг із Чернігова до Крут.




Теги:Крутянська ініціатива, крути


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
"Вони (теперішня влада) нас упритул не бачать" - ну и пусть они не видят.
Главное, чтоб вас НАРОД увидел, услышал, и не только на демонстрациях и митингах, произносящих возвышенные речи и кричащих "Слава Украине". Надо завоевать доверие народа, чтоб он вас поддержал. Докажите свою преданность ему - СОЗИДАЙТЕ, а не разрушайте!
Любить свою страну - можно лишь тогда, когда она тебя дорога. А для этого надо вложить в неё частичку себя. Делайте добрые дела людям и они пойдут за вами. И тогда вы не будете признаваться в своём одиночестве:
" ... бо нас насправді нема. По хатах – мільйони, а на майданах і перед адміністраціями – лише сотні, під судами й прокуратурами – взагалі десятки "
Вы пишите - "Якщо й цього разу лідери не виявлять волі до об’єднання, громада покличе нових".
Вы глубоко ошибаетесь - не лидер должен проявлять волю к объединению, а сам НАРОД. А лидер - это лишь представитель воли народа, его интересов.
Помните - "Хай чабан - усі гукнули - за отамана буде." Удачи Вам - в созидании.
avatar