реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Зробимо свій вибір!

25 травня 2014 року в нашій державі відбудуться позачергові вибори Президента України. Як свідчать результати опитувань, проведених різними соціологічними центрами та компаніями, взяти участь у голосуванні мають намір загалом більше 80% українців.

Найбільш висока явка очікується в західних областях – більше 95%, у центрі та північних областях України на вибори обіцяють прийти 91% виборців. На сході України мають намір проголосувати більше 65% опитаних. Сьогодні зрозуміло, що вибори відбудуться у всіх областях України. Виборці сьогодні забезпечені правом і можливістю підтримати на виборах кандидатів тих політичних сил, які їм до вподоби.

Існує абсолютно легітимний правовий режим проведення виборів. Існуюча виборча система є підтверджена всіма міжнародними інституціями, які покликані і визнані робити правову міжнародну оцінку. Так, загальна кількість зареєстрованих офіційних спостерігачів становить більше 2,5 тис. осіб.

Отже, зазначені цифри свідчать про те, що українцям набрид той хаос, який на сьогодні відбувається на сході України, і вони прагнуть якнайскорішого обрання Президента України, здатного стабілізувати обстановку в державі.

Разом з тим, останнім часом окремі кандидати в Президенти, які представляють різні політичні сили, почали заявляти про зняття кандидатур з перегонів та відкликання своїх представників, включених до складу обласних та дільничних виборчих комісій, намагаючись у такий спосіб зірвати вибори.

Тому, шановні виборці Чернігівщини, давайте 25 травня прийдемо на виборчі дільниці, не дивлячись на свої політичні вподобання, зробимо правильний вибір та покладемо край усім політичним перипетіям, що вирують у країні, й покажемо, що ми дійсно є частиною великого українського народу та бажаємо жити у державі, яка має законно обраного Гаранта.



Теги:вибори - 2014


Читайте також



Коментарі (0)
avatar