реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Кличко: розгін Майдану матиме жахливі наслідки для Януковича особисто

Виходом з безпрецедентної для України політичної кризи може стати повне перезавантаження влади. Про це заявив лідер "УДАРу" Віталій Кличко виступаючи на круглому столі за участі представників громадськості, політичних сил, екс-Президентів України та чинного Президента Януковича.

"Я хочу звернутися до глави держави. Силовий варіант, який, як ми знаємо, розглядає сьогодні влада, матиме жахливі наслідки для країни і для вас особисто, - наголосив Кличко. - Ми розуміємо, що виходом з цієї політичної кризи може стати повне перезавантаження влади. Про це добре знає, наприклад, Леонід Кравчук, який колись для розв'язання кризи оголосив дострокові вибори", - підкреслив Кличко.

Він зазначив, що для переговорів і обговорення механізмів виходу з політичної кризи в Україні, влада повинна виконати основні вимоги людей: звільнити політв'язнів, затриманих за мирні мітинги на Майдані, покарати винних у жорстокому побитті молоді, відправити у відставку уряд.

Як тільки лідери опозиції почали виступати, трансляція, яку вело через інтернет Громадське телебачення перервалась, оскільки в приміщенні палацу «Україна» зник інтернет-зв'язок.



Теги:вибори - 2014, круглий стіл, Кличко, Громадське телебачення


Читайте також



Коментарі (0)
avatar