реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Позачергові вибори мають бути у березні - Кличко

Позачергові вибори Президента та парламенту мають відбутися вже у березні 2014 року на чесних демократичних засадах. Про це лідер "УДАРу" Віталій Кличко заявив журналістам в кулуарах Верховної Ради.

Він зазначив, що в тій кризі, в якій знаходиться Україна, не час в парламенті розглядати поточні питання порядку денного, коли мільйони людей вимагають змін у власному житті.

"Єдина цінність парламенту сьогодні – стати над партійними інтересами і груповою лояльністю. І знайти вихід із політичної кризи. Історія України показує: таким виходом були дострокові вибори", - додав він.

Віталій Кличко наголосив, що це дозволить перейти від конфронтації до вибору і роботи. "Президент на круглому столі сказав, що не боїться перезавантаження влади. То нехай доведе це в чесній боротьбі на дострокових виборах! І ці вибори мають відбутися у березні 2014 року", - сказав він.

Кличко звернувся до депутатів від Партії регіонів з тим, аби ті визначилися по який бік - добра чи зла - вони знаходяться.
Кличко зазначив, люди не хочуть жити в тих умовах, які їм пропонує влада. "Ви добре розумієте, чому люди вийшли на вулиці. Бо терпець увірвався. Їх обдурили. Потім позбавили права на пенсію, нормальну роботу, чесний суд і гідне життя", - сказав Віталій Кличко.

Лідер "УДАРу" підкреслив, що в приватних розмовах депутати від Партії регіонів підтримують прагнення людей жити краще і неприпустимість затикати їм роти поліцейськими дубинками. Він закликав провладних депутатів приєднуватися до опозиції та разом відстоювати права людей.



Теги:вибори - 2014, Кличко, удар, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar